Image besides content VAASAN SÄHKÖ OY

VAASAN SÄHKÖ OY

Suomen vaasalaisinta sähköä – vuodesta 1892. Kun yhtiö perustettiin, vaasalaisten tavoitteena oli valaista kaupungin kauniit kadut. Vuosien saatossa Vaasan Sähköstä on kehittynyt vahva energiakonserni.

Vaasan Sähkön henkilökunta tarvitsee vaativissa paikoissa sähkö- ja palosuojattuja vaatteita, jotka täyttävät kaikki vaadittavat eurooppalaiset standardit. Henkilökunnan turvallisuus on kaikessa etusijalla. Pitkäikäiset ja laadukkaat vaatteet tukevat myös Vaasan Sähkön kestävän kehityksen arvoja.

FinnTehon henkilökunnan asenteesta huomaa, että asiakkaasta halutaan pitää huolta. Vaasan Sähkö on aina saanut FinnTeholta nopeaa, asiantuntevaa ja hyvää palvelua, kertoo Vaasan Sähkön kunnossapitomestari Kari Rantala. 

Image besides content LOGSET OY

LOGSET OY

Logset Oy on suomalainen metsäkonevalmistaja, jonka tuotantolaitokset sijaitsevat Vaasan lähellä Koivulahdessa. Logset on tehnyt yhteistyötä FinnTehon kanssa vuodesta 2008. FinnTehon toimittamat työvaatteet Logset myy verkkokauppansa kautta edelleen ympäri maailmaa.

FinnTeho on joustava ja luotettava toimittaja. Heidän vaatteensa ovat korkealaatuisia, aivan kuten Logsetin muutkin tuotteet. FinnTeho on täyttänyt vaatimuksemme vuosien varrella ja olemme siitä erittäin kiitollisia, sanoo Lars-Erik Nässlin Logsetista.

Image besides content RAVERA OY

RAVERA OY

Ravera is pleased with the good service FinnTeho is providing to Ravera. Ravera personnel are working in extreme climate conditions were the personal safety equipment including clothing must be of high quality.

The brands available at FinnTeho ensure safe, protective, and comfortable clothing for Ravera personnel.

Almost always everything is in stock , new employees can be equipped with personal safety clothing in just minutes, company logo can also print while waiting. Leif Smeds, CEO Oy Ravera Ab

Image besides content TEKNIQ OY

TEKNIQ OY

Tekniq on käyttänyt FinnTehon palveluita ja työvaatteita sekä henkilökohtaisia suojavarusteita (PPE) vuodesta 2013 ja emme voi olla muuta kuin tyytyväisiä.

Palvelu pelaa, tavaraa on saatavilla, vaatteet ovat kestäviä ja ennen kaikkia täyttyvät kaikki tiukimmatkin turvallisuusmääräykset. Mikäpä sen tärkeämpää, kuin antaa työntekijöille paras mahdollinen suoja haaveria vastaan?!