Image besides content VAASAN SÄHKÖ OY

VAASAN SÄHKÖ OY

Vasaenergi som bäst – från och med 1892. När vårt bolag grundades hade Vasaborna en dröm om att belysa stadens vackra gator. Under årens gång har Vasa Elektriska utvecklats till en stark energikoncern, men passionen för energi är den samma som tidigare – typiskt för ett Vasabolag

Vasa Elektiskas personal behöver el-och brandskyddade kläder som uppfyller de europeiska standarder och krav. Vår personals trygghet är av högsta prioritet.

Arbetskläder som håller länge och är av hög kvalitet stöder Vasa Elektriskas grundvärderingar om hållbar utveckling.

Vi har alltid känt av att finntehos personal vill ta väl hand om sina kunder. Personalen ger kundinriktad, sakkunig och snabb service säger Vasa elektriskas Kari Rantala.

Image besides content LOGSET OY

LOGSET OY

Logset har samarbetat med FinnTeho sedan 2008. De arbetskläder som FinnTeho levererar säljer Logset vidare runtom i världen via bolagets webshop.

FinnTeho är en flexibel och pålitlig leverantör. Deras kläder är av hög kvalitet, precis som Logsets övriga produkter. FinnTeho har uppfyllt våra krav genom åren och det är vi väldigt tacksamma för, berättar Lars-Erik Nässlin från Logset.

Image besides content RAVERA OY

RAVERA OY

Ravera är mycket nöjd med den fina service som FinnTeho förser oss med. Raveras personal arbetar i extrema klimatförhållanden. Personalens säkerhetsutrustning inklusive arbetskläderna behöver vara av bästa kvalitet.

Klädmärken Som finns tillgängliga hos FinnTeho erbjuder säkra, skyddande och bekväma arbetskläder för Raveras personal.

Arbetskläderna vi behöver finns nästan alltid i lager, nya arbetare kan bli utrustade med sina personliga säkerhetskläder på några minuter, även företagets logo printas under tiden kunden väntar, säger Leif Smeds, CEO Oy Ravera Ab

Image besides content TEKNIQ OY

TEKNIQ OY

Tekniq har använt sej av FinnTehos service, arbetskläder och personlig skyddsutrustning sedan år 2013, och det är vi mycket nöjda över.

Servicen fungerar fint, arbetskläderna finns till hands, kläderna är hållbara och framför allt uppfylls alla stränga säkerhetsbestämmelser. Vad kunde väl vara viktigare än att erbjuda arbetstagaren bästa möjliga skydd mot olika haverier?!

Image besides content Ab Gräv BBJ Kaivu Oy

Ab Gräv BBJ Kaivu Oy

BBJ är ett familjeföretag som erbjuder allt inom jordbyggnad. Vi erbjuder ett helhetskoncept som innebär att vi tar hand om allt som berör ditt projekt för att du skall spara tid och pengar.

Årstiderna vi har i Finland ställer krav på arbetskläderna. De bör bara bekväma och smidiga arbetskläder året runt. Finntehos personal ger oss sakkunnig service så att våra anställda har de bästa förutsättningarna att utföra sitt arbete.