Housut

Housut

Hyvät työhousut suojaavat ja parantavat turvallisuutta työpäivän aikana, parhaat työhousut pystyvät vieläkin parempaan. Mukavantuntuisilla, luotettavilla sekä oikein varustelluilla työhousuilla (taskut ja ominaisuudet) saat eniten työpäivästäsi irti. On hyvä vertailla työhousuja keskenään ennen ostopäätöstä, sillä housut ovat kuin työkalupakin työkalut: ne kestävät vuosia ja ne auttavat sinua suoriutumaan työstäsi.

Lue lisää
537 Tuotteet

Housut

MITEN VALITSET TYÖHOUSUJA?
Työhousujen tarkoituksena on varmistaa, että voit tehdä työsi turvallisesti ja sujuvasti. Joissakin organisaatioissa työhousut kuuluvat olennaisena osana työpukeutumiseen ja työidentiteettiin. Osa työhousuista on sertifioitu haastaviin olosuhteisiin, kuten rankkoihin sääolosuhteisiin tai vaarallisiin työympäristöihin (kuten huomioväreillä tai palosuojauksella varustellut housut). Kun valitset työhousuja mieti minkälaisissa olosuhteissa tulet housuja käyttämään ja mitkä ovat henkilökohtaisia mieltymyksiäsi housujen suhteen.
 
Toiminnallisuudet
Työhousuissa on usein monia toiminnallisia taskuja ja muita ominaisuuksia, jotta housut vastaisivat eri alojen (puusepät, asentajat, sähköasentajat, hitsaajat, maalarit) työntekijöiden tarpeisiin. Jos työskentelysi vaatii polvillaan oloa ja samalla tarvitset työkaluja, suosittelemme valitsemaan housut, joissa on polvitaskut polvipehmusteille sekä riipputaskut, tai työkaluvyö ja siihen soveltuvat taskut. Käytännöllisten taskujen lisäksi saatat tarvita lisättyä näkyvyyttä, jos esimerkiksi työskentelet ulkona huonossa valaistuksessa tai autoteiden läheisyydessä. Monissa työhousuissa on sertifioituja turvallisuutta lisääviä ominaisuuksia, kuten polvisuojaus, sääsuojaus, kuumuuden ja liekkien suojaus, kemikaalisuojaus, valokaarisuojaus ja monia muita.