Vastuullisuudesta tulee näkyvää 2022

Vuonna 1925 Fristadsista tuli ensimmäinen ruotsalainen yritys, joka valmisti kokonaisen työvaatemalliston. Tämän jälkeen Fristads on säilyttänyt asemansa innovatiivisuuden kärjessä. Fristads tuo markkinoille kaksi huomiovaatemallistoa, jotka on tehty kestävän kehityksen mukaisesti.
Työntekijät, jotka tarvitsevat lisänäkyvyyttä työssänsä, eivät ole koskaan aikaisemmin voineet pukea näin mukavia, kestäviä ja vastuullisia työvaateita, sekä valita näin laajasta valikoimasta suosikkiansa. Green huomiovaatteet todistavat sen, että tämä on mahdollista - saada kaikki kerralla.

 

Mitattavasti kestävää.

On helppoa sanoa tuotteen olevan kestävä. Mutta vastuullisuuden osoittaminen on vaikeaa. Koska haluamme, että työvaatteemme ovat aidosti vastuullisia, olemme ottaneet isoja askelia eteenpäin analysoidaksemme Green-vaatteiden ympäristöjalanjäljen elinkaarimallilla. Uudet huomiovaatteemme sisältävät EPD (Environmental Product Declaration) -ympäristöselosteet, jotka paljastavat tuotannon veden- ja sähkönkulutuksen, jätteen määrän, polttoaineen kulutuksen ja ilmaston lämpenemispotentiaalin. Eri parametrien valvonta ja todentaminen toteutetaan kolmannen osapuolen toimesta. Fristads on tällä hetkellä ainoa vaatevalmistaja, joka käyttää EPD-ympäristöselosteita. EPD tukee tavoitettamme olla työvaatealan johtava toimia vastuullisessa vaatetuotannossa.

Helppo opas EPD-ympäristöselosteisiin.

EPD (Environmental Product Declaration) -ympäristöselosteet perustuvat elinkaarianalyysiin, jonka voi toteuttaa mille tahansa vaatteelle. Se ei ole sertifikaatti, vaan ennemminkin keino mitata vaatteen ympäristövaikutuksia aina raakamateriaalien valinnasta valmiin tuotteen jakeluun saakka. Mittausalueita ovat: suunnittelu, materiaalit, tuotanto ja kuljetus. Jokaisessa vaiheessa EPD auttaa meitä tekemään kestäviä valintoja. Yritysten on helpompi päästä heidän omiin kestävän kehityksen tavoitteisiin käyttämällä työvaatteita, joilla on EPD-ympäristöselosteet. EPD auttaa vertailemaan mm. hiilidioksidipäästöjä perinteisesti tuotettuihin vaatteisiin.

Mukavuus keskiössä.

Tiedämme kuinka ison eron mukavantuntuiset työvaatteet voivat tehdä työntekijän suorituskykyyn. Mukavuuden salaisuus on stretch. Tämän vuoksi uusi Fristads High Vis Green -mallisto kattaa markkinoiden laajimman valikoiman stretch-vaatteita.

Kaikki Fristads High Vis Green GSTP-malliston vaatteet, mukaan lukien takit, on tehty kevyestä 4-suuntaan joustavasta stretch-materiaalista, joka tarjoaa erinomaisen jous­tavuuden ja liikkumisen mukavuuden. Mukavuuden tuplaamiseksi housuissa on myös ribbineulotut stretch-paneelit vyötäröllä.

GPLU-malliston housuissa on vyötäröllä ensiluokkaisen laadukkaat stretch-paneelit, jotka Fristads, työvaatemaailman edelläkävijänä, on suunnitellut. Paneelit on sijoitettu juuri niihin kohtiin housuja, missä joustavuutta tarvitaan eniten. Valitsetpa GPLU tai GSTP malliston, voit luottaa siihen, että työvaatteen mukavuus on ollut suunnittelum­me lähtökohtana.

GPLU- Vastuullinen valinta & kevyen materiaalin mukavuus

Fristads GPLU mallisto tarjoaa laajan valikoiman vaatteita työntekijöille infrarakentamisen, rakenta­misen, kuljetuksen ja logistiikan parissa. Mallisto on valmistettu luomupuuvillasta ja polyesteristä, joka on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista. Vaatteissa on vahvikkeet alueilla, joissa niitä eniten tarvitaan. Tämä mallisto on sekä kestävän kehityksen mukainen että kulutuskestävä. Neljä värivaihtoehtoa, laaja kokovali­koima sekä useita naisten malleja - mallistosta jokai­nen löytää oman suosikkinsa.

 

OLE YHTEYDESSÄ NIIN VOIMME KERTOA LISÄÄ. TUOTTEITA TULOSSA VERKKOKAUPPAAN KEVÄÄLLÄ  2022!