Tuotteet Työvaatteet Shortsit / Capri
Shortsit / Capri

Shortsit / Capri

Työshortsien tulee olla erityisen mukavat, silloin kun työskentelet kuumassa ulkoilmassa tai sisällä lämpimissä tiloissa. Löydät shortsivalikoimastamme niin rakentajien shortsit kuin myös huomioshortsit ja shortsit erilaisille palvelu-, huolto- ja logistiikka-aloille.
​​​​​​​Shortseja on miehille ja naisille sekä malleja, jotka sopivat myös vapaa-ajan käyttöön. Tässä oppaassa jaamme shortsit kolmeen kategoriaan niiden ominaisuuksien, materiaalien ja istuvuuden mukaan niin, että sinun on helpompi tehdä valinta oikeista shortseista.
 
 

Lue lisää
148 Tuotteet

Shortsit / Capri

EDISTYKSELLISIMMÄT TYÖSHORTSIMME
Mallistosta löydät kaikkein innovatiivisimmat ja edistyksellisimmät shortsit, niin materiaalien, muotoilun kuin ominaisuuksien osalta. Yleensä käyttäjät ovat niitä, jotka haluavat ensimmäisten joukossa kokeilla uusimpia ja parhaimpia tuotteita.

SHORTSEJA ERINOMAISILLA TOIMINNALLISUUKSILLA JA MITOITUKSELLA
Shortseissa on tyypillisesti lisäominaisuuksia ja muotoilu on ajan hengen mukainen. Kategorian shortsit ovat suosittuja niiden ammattilaisten keskuudessa, jotka etsivät lisäominaisuuksia ja keskimääräistä parempaa mukavuutta.

KLASSISET TYÖSHORTSIT, JOTKA KATTAVAT KAIKKI TYÖSHORTSIEN PERUSVAAATIMUKSET
Näissä työshortseissa on klassinen mitoitus ja niissä on kaikki työshortseille asetetut perusominaisuudet. Nämä shortsit ovat saavuttaneet suosionsa vuosien saatossa, ja sopivat erinomaisesti niille, jotka arvostavat perinteitä, laatua ja kestävyyttä.