Miten pukeutua kylmässä säässä

Tranemo Skinsafe™ on kerrospukeutumisperiaate, joka on suunniteltu suojaamaan käyttäjän ihoa liekeiltä, kuumuudelta ja valokaaritapaturmilta. Huomioiden käyttäjän ja ottaen huomioon vaativat työolosuhteet, olemme kehittäneet tehokkaan yhdistelmän ihosta ulospäin. Käyttäen useampia ohuita kerroksia, yhden paksun sijasta, saa käyttäjä kevyemmän ja mukavamman palosuojauksen. Näin voidaan työskennellä tehokkaammin ja pitempiä aikoja.

Uutiset

18.01.2024
Miten pukeutua kylmässä säässä

TRANEMO SKINSAFE™ KERROSPUKEUTUMISPERIAATE


KERROS 1 – SKIN PROTECTION
Väärä alusvaate voi onnettomuuden sattuessa aiheuttaa kankaan syttymisen ja vaate voi sulaa ihoon kiinni. Tältä voidaan suojautua käyttämällä palosuojattuja alusasuja, jotka ovat:

»  Sisäisesti palosuojatut

»  Pehmeät ja mukavat

»  Antistaattiset

»  Niihin ei jää paha haju

KERROS 2 – INSULATION
Eristävä välikerros tuo lisä mukavuutta vuoden kylminä kuukausina. Kerrosten 1 ja 3 väliin jäävä ilma auttaa eristämään sähköä, lämpöä ja kylmyyttä.

KERROS 3 – SHIELD
Päällyskerroksen päätarkoitus on suojaus. Koska vaatteet ovat päivittäisessä käytössä on niillä oltava hyvä istuvuus, korkeatasoinen mukavuus, hyvä liikkumavara ja hyvät säilytystilat.

AIR GAP
Kerrosten väliin muodostuva ilma johtaa huonosti sähköä ja lämpöä. Ainutlaatuinen ominaisuus joka suojaa kylmältä talvella ja lisää turvallisuutta vaativissa olosuhteissa.

TRANEMO SKINSAFE™ SYSTEM
Kun useita paloturvallisia vaatteita käytetään samanaikaisesti, suojaus lisääntyy huomattavasti. Tranemo suosittelee kahden tai useamman suojavaatekerroksen käyttöä mikä auttaa pitämään lämpöisenä ja suojattuna. Tranemo testaa kaikki uudet vaatteet ja tulee uudelleen testaamaan Tranemo Skinsafe™ järjestelmämme sekä varastossa olevat vaatteet, tarkistetun standardin EN 61482-2:2020 mukaan joka sisältää uudet ELIM ja ATPV/EBT arvot

KAKSIKERROKSINEN JÄRJESTELMÄ
Vaativissa sisätöissä voi riittää Tranemo Skinsafe™, jossa on kaksi kerrosta riittävän suojan saavuttamiseksi. Yhdistelmävaatteet ovat pehmeitä ja kevyitä, antaen käyttäjälle korkeatasoista mukavuutta, ja jonka ansiosta hän voi työskennellä tehokkaasti koko työpäivän ajan.